Ο Ντόναλντ Τραμπ κλείνει το κεφάλαιο των ντιμπέιτ μετά και την αναμέτρηση των υποψηφίων Αντιπροέδρων

68

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε τα μελλοντικά του σχέδια για ντιμπέιτ, μετά το ντιμπέιτ των αντιπροέδρων το βράδυ της Τρίτης.

Ο πάλαι ποτέ ένοικος του Λευκού Οίκου περίμενε μέχρι την ολοκλήρωση της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του συνυποψηφίου του, γερουσιαστή Τζ. Ντ. Βανς και του κυβερνήτη της Μινεσότα Τιμ Γουολτς (D-MN), συνυποψηφίου της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, για να επιβεβαιώσει τις προηγούμενες δηλώσεις του ότι έχει τελειώσει με τα ντιμπέιτ.

«Η ψεύτικη Καμάλα μόλις υπέβαλε αίτημα για άλλο ένα ντιμπέιτ επειδή έχασαν τόσο άσχημα απόψε», δήλωσε ο Τραμπ μέσω του δικού του κοινωνικού δικτύου, του Truth Social. «Και πάλι, είναι σαν τον πυγμάχο που έχασε, σηκώνεται και λέει: «ΘΕΛΩ ΡΕΒΑΝΣ». Κέρδισα τον Μπάιντεν, στη συνέχεια κέρδισα αυτήν και δεν θέλω να το ξανακάνω, παραπάει. Οι ψήφοι έχουν ήδη δοθεί – και προηγούμαι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ στις δημοσκοπήσεις. Εγώ θα κάνω την ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ, αυτή είναι ανίκανη να το κάνει»!

Η επιβλητική εμφάνιση του Τραμπ στο ντιμπέιτ της 27ης Ιουνίου με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν έδωσε το έναυσμα στους ισχυρούς των Δημοκρατικών να απομακρύνουν τον ογδοντάχρονο από την κορυφή του ψηφοδελτίου.

Ο Τραμπ και η Χάρις συμμετείχαν σε ένα προεδρικό ντιμπέιτ του ABC News τον Σεπτέμβριο. Το καταστροφικό ντιμπέιτ του Μπάιντεν έθεσε τον πήχη τόσο χαμηλά που η Χάρις -ή οποιοσδήποτε άλλος- θα τον είχε ξεπεράσει εύκολα.

Ωστόσο, οι ίδιες οι δημοσκοπήσεις του ABC News έδειξαν ότι το ντιμπέιτ απέτυχε να κινήσει τη βελόνα.

Το Αντιπροεδρικό Ντιμπέιτ στο CBS