Τα δύο σενάρια για τους πυροβολισμούς στη Συγγρού: Οι εμπλεκόμενοι δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

65
Αστυνομία

 

Μια παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας σχετικά με την προτεραιότητα των οχημάτων δράστη και θύματος ή ένα πείραγμα σε εκδιδόμενο άτομο, στάθηκε σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η αφορμή για το άγριο περιστατικό με πυροβολισμούς τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Συγγρού.

Όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης που ασχολούνται με την υπόθεση, τα επικρατέστερα σενάρια για την συμπλοκή είναι δύο.

Είτε οι επιβαίνοντες στην μοτοσυκλέτα ξεκίνησαν λεκτική αντιπαράθεση με τον οδηγό του αυτοκινήτου για το ποιος είχε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς, είτε προσπάθησαν να πειράξουν με ειρωνική διάθεση κάποιο άτομο που εκδίδεται στην περιοχή.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα με τον οδηγό του αυτοκινήτου και τους δυο επιβαίνοντες στην μοτοσυκλέτα να έρχονται στα χέρια.

Τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων, τραυματίζοντας τον έναν από αυτούς στο χέρι. Ενώ ο δεύτερος έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο.

Τα δυο άτομα ηλικίας 35 και 22 ετών αντίστοιχα, μετέβησαν με ίδια μέσα αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας και στην συνέχεια με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό.

Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, δεν φέρονται να έχουν εμπλοκή με άτομα της νύχτας, ούτε έχουν απασχολήσει την αστυνομία κατά το παρελθόν.

Πλέον τα στελέχη της ασφάλειας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν μέσω βιντεοληπτικού υλικού το άτομο που άνοιξε πυρ εναντίον των δυο ατόμων.

Πηγή: Law & Order