Κατάπτυστη ανάρτηση από την Παλαιστινιακή κοινότητα για τον δολοφονημένο από τους τρομορκάτες της Χαμάς, Ίωνα (φωτό)

62

Μια απολύτως καταδικαστέα, αν όχι κατάπτυστη, ανάρτηση εμφανίστηκε χθες στον επίσημο λογαριασμό στο «Χ», της Παλαιστινιακής Κοινότητας στην Ελλάδα σχετικά με τη δολοφονία του 26άχρονου Ιωνα Καρούση από όπλα της Χαμάς, που σημάδευαν τον ίδιο μαζί και με άλλους άμαχους πολίτες που στέκονταν σε στάση του τραμ.

Με βάση φωτογραφίες από την εποχή που υπηρέτησε τη θητεία του, δικαιολογούν απόλυτα τη δολοφονία του ελληνικής καταγωγής φοιτητή λέγοντας ότι ο ίδιος επέλεξε να πεθάνει διότι πήγε στο Ισραήλ.

Μια ανάρτηση τυφλού μίσους, που προφανώς απευθύνεται σε συγκεκριμένο ακροατήριο στη χώρα μας και δεν λειτουργεί υπέρ του λαού αυτών που τη συνέταξαν απολαμβάνοντας την ασφάλεια που παρέχει η Ελλάδα.

Όπως ήταν φυσικό, στο διαδίκτυο ξέσπασε σάλος. Στα σχόλια, πάμπολλοι χρήστες έσπευσαν να αντιδράσουν σε όσα γράφει η ανάρτηση, λέγοντας ότι είναι «ντροπή» και ότι οι ισχυρισμοί αυτοί δικαιολογούν «δολοφονίες αμάχων και παιδιών», ενώ κάποιοι τονίζουν πως οι δολοφόνοι δεν είναι δυνατόν να γνώριζαν ποιοι ήταν οι άνθρωποι που πυροβόλησαν τυχαία στον δρόμο και πως, σε κάθε περίπτωση, τον εκτέλεσαν ως άμαχο και όχι στο πλαίσιο πολεμικής σύγκρουσης.

Πηγή: Eleftherostypos.GR