Μικροί Ήρωες: Επιχειρηματίας προσέλαβε μετανάστη που τον συγκίνησε

256

Ο Λευτέρης Χρυσοφάκης, ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας καφέ και μέλος της  διοίκησης του ΤΑΑ Ολυμπιακός, μοιράστηκε με τους φίλους του στο facebook το περιστατικό που συνέβη σήμερα.

 Ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Πέραμα, καθώς δραστηριοποιείται και στις επισκευές πλοίων, όταν τον πλησίασε ένας μετανάστης, ζητώντας του οποιαδήποτε δουλειά. Tου εξήγησε πως έχει δίδυμα παιδιά και παρακαλάει τον Θεό για μια δουλειά. Ο Λ. Χρυσοφάκης, όπως έγραψε ο ίδιος, παρά το γεγονός πως οι επιχειρήσεις του είναι πλήρεις από προσωπικό, τον προσέλαβε και μοιράστηκε την ιστορία στο facebook για να παρακινήσει κι άλλους να κάνουν το ίδιο. 

“Με σταμάτησε στο Πέραμα,μου είπε ότι ψάχνει εδώ και ένα χρόνο για δουλειά στην Ελλάδα,έχει δυο υπέροχα δίδυμα μωρακια τριών μηνών.Μου εξηγούσε ότι παρακαλάει τον Θεό να βρει μια δουλειά,ε δεν γινόταν ρε φιλε να μην τον βάλω κάπου για δουλειά,και ας μην χρειάζομαι κανέναν την προκειμένη φάση,η ζωή μου είναι να βοηθάω,παίρνω ζωή από αυτό,είναι τιμη μου φιλε να δουλέψεις για μένα,και βέβαια τον πήρα με το αμάξι να τον πάω εκεί που μενει,από αύριο θα δουλεύει για μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.Γιατι το κοινοποιώ;Δεν έχω ανάγκη από διαφήμιση,όλοι ξέρετε ποιος είμαι και τέτοια συμβάντα μας τυχαίνουν καθημερινά,το κοινοποιώ για να παρακίνησω κόσμο να κάνει το ίδιο,Όλα τα χρώματα και όλες οι φυλές είναι άνθρωποι του Θεού,Όλοι έχουμε το δικαίωμα να ζήσουμε.PrincePrince ΚΑΛΩΣ Ήρθες στην οικογένεια μας.#truestory.” έγραψε ο κος Χρυσοφάκης στο facebook.