Μαφία των φυλακών: Διάλογοι-σοκ για το σχεδιασμό επίθεσης σε Βορίδη και Φλώρο

208

Το φως της δημοσιότητας είδαν διάλογοι-σοκ ανάμεσα στα αρχηγικά μέλη της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού για το σχέδιο της δολοφονικής επίθεσης στον Μάκη Βορίδη και τον Αριστείδη Φλώρο.

Ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών σ του δολοφονηθέντα, , μέσα στην δικαστική αίθουσα, την ώρα που θα διεξαγόταν η δίκη.

Ο αρχηγός του κυκλώματος είχε ζητήσει από την 45χρονη δικηγόρο που έχει συλληφθεί για ανάμειξη με την μαφία να του προμηθεύσει δύο στιλό, στα οποία θα έβαζε λάμες και θα τα έπαιρνε μαζί του στο δικαστήριο.

Αρχηγός μαφίας: Θα τα έχουμε έτοιμα εκείνα από κάτω, με μιας θα πάμε και οι δυο, μπουμ μπουμ μπουμ στο λαιμό.
Υπαρχηγός: Ναι.
Αρχηγός μαφίας: Είσαι εντάξει;
Υπαρχηγός: Ναι.

Δύο ημέρες πριν από τη δίκη της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο Κλοντιάν Λεκοτσάι μιλά με τη 45χρονη δικηγόρο για τη… διαρρύθμιση της δικαστικής αίθουσας:

45χρονη δικηγόρος: Να εδώ, εδώ στο δικαστήριο είμαι.
Αρχηγός μαφίας: Εχει ΜΑΤ;
45χρονη δικηγόρος: Είμαι εδώ μπροστά και έχει, πιο κάτω όμως όχι. Εγώ τώρα αν θέλω μπορώ να ανέβω. Εν τω μεταξύ ξέρεις πόσο εύκολο είναι να βγει κανείς από εδώ. Ενα σπιτάκι είναι, μια μαλάκια αριστερά. Στην πιο ωραία αίθουσα είσαστε για να βγαίνετε κατευθείαν. Πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες, μια από τις οποίες έχουν και τον Φλώρο… (γέλια), θέλεις να τρυπήσουν τον τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;
Αρχηγός μαφίας: Την έξοδο…
45χρονη δικηγόρος: Ολο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά, που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά…