Συνελήφθη ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από Πακιστανούς στη Νίκαια

224

Για ληστεία κατά συναυτουργία συνελήφθη πριν από λίγο ο αστυνομικός, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και κρατήθηκε όμηρος χθες από ομάδα Πακιστανών στη Νίκαια.

Οπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος το σενάριο ο αστυνομικός, που ξυλοκοπήθηκε άγρια χθες τα ξημερώματα στη Νίκαια από αλλοδαπούς μετανάστες, να συμμετέχει μαζί με άλλους συναδέλφους του σε μεγάλο κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων εξετάζουν στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Tι συνέβη

Ολα έγιναν χθες στις τρεις τα ξημερώματα, όταν ένας άνδρας κάλεσε την Αστυνομία, λέγοντας πως άκουγε φωνές και πως φοβόταν ότι γινόταν ληστεία σε πολυκατοικία της περιοχής. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο, όταν και δέχτηκαν επίθεση από μετανάστες, που κατοικούσαν σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, οι οποίοι τους πέταξαν ξύλα και πέτρες από το μπαλκόνι. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να φτάσουν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου να εισβάλλουν σε αυτό και να ακινητοποιήσουν τελικά τους μετανάστες.

Επιπρόσθετα, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα, καθώς ήταν δεμένος σε μία καρέκλα ένας 34χρονος άντρας, με βαριά τραύματα, ο οποίος τους είπε ότι είναι αστυνομικός.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ώστε να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβ