Άδωνις Γεωργιάδης: Ευχήθηκαν να πεθάνουν τα παιδιά μου στα social media και φυσικά κινήθηκα νομικά

216

“Δεν συμπαθείς τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά πρέπει να ευχηθείς να πεθάνουν τα παιδιά του;” αναρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου όπου και μίλησε, μέσα σε όλα, για τα social media, τους haters και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς σε αυτά.

“Διαβάζω τα πάντα στα social media, απαντώ σχεδόν σε όλους όσους κάνουν καλόπιστη στην κριτική αλλά άμα αρχίσουν τις βρισιές δεν ασχολούμαι και τους μπλοκάρω γιατί δεν θέλω να τσακώνομαι, δεν είναι τόσο ωραίο.

Τα social media, στα οποία πιστεύω πάρα πολύ, είναι ένα όπλο επικοινωνίας του κόσμου. Δηλαδή αν μια κυρία έχει μια απορία για το “καλάθι του νοικοκυριού” τώρα που με βλέπει στην εκπομπή σου, μπορεί να μπει στο twitter και να μου στείλει ένα μήνυμα και να το διαβάσω.

Για αν φτάσεις κάποτε στον υπουργό έπρεπε να κλείσεις ραντεβού, να βρεις γραμματείς και να κάνεις φασαρία.

Αυτό το μεγάλο όπλο, λοιπόν, αν το ξοδέψεις για να πεις απλά μια βρισιά, έχεις χάσεις το δικό σου όπλο. Εμένα δεν μου κάνεις ζημιά, στον εαυτό σου κάνεις ζημιά” τόνισε, αρχικά, ο κ. Γεωργιάδης.

“Έχω πολλούς haters, μάλλον τους περισσότερους. Τα social media, επειδή έχουν την ανωνυμία, βγάζουν και πολύ τοξικότητα. Το διαδίκτυο είναι μια μεγάλη ελευθερία αλλά, το πως θα χρησιμοποιήσεις την ελευθερία σου, είναι δικό σου θέμα.

Μου έχει τύχει, ας πούμε, να βρίσουν την μάνα μου την οποία την έχω χάσει εδώ και 30 χρόνια. Ή μου έχει τύχει, είχα κάνει και μήνυση για αυτό, να ευχηθούν να πεθάνουν τα παιδιά μου. Δηλαδή, ωραία, δεν συμπαθείς τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά πρέπει να ευχηθείς να πεθάνουν τα παιδιά του; Αυτό δεν είναι πολιτική κριτική”.

“Μα δεν θυμάστε πριν από λίγο καιρό που είχε γράψει ένα ανθυποτελευταίο σάιτ ότι έδερνα την Ευγενία! Τώρα, με φαντάζεστε εμένα να δέρνω γυναίκα; Με φαντάζεσαι; Είμαι ο πιο αντίθετος σε κάτι τέτοιο που υπάρχει στον πλανήτη!

Κινήθηκα νομικά φυσικά αλλά το διαδίκτυο έχει πολύ αργές διαδικασίες και ευτυχώς βγήκε η Ευγενία και το ξεκαθάρισε” συμπλήρωσε, επίσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.