ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον Ινσούα

Δεν είναι μυστικό ότι η ΑΕΚ έχει θέσει ως μια απ τις βασικές της προτεραιότητες την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Όπως βέβαια και ενός κεντρικού αμυντικού… Κάτι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ειδικά στις συγκεκριμένες θέσεις!

Στο πρόσφατο παρελθόν και όταν ο Εμάνουελ Ινσούα, έγινε γνωστό ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναικό, το όνομά του είχε παίξει για την Ένωση, μάλιστα όχι μόνο μια φορά…

Είχε γραφτεί στην πλειονότητα των μέσων με την ΑΕΚ να διαψεύδει την πληροφορία…

Τώρα όμως φαίνεται πως υπάρχει και καπνός, και φωτιά, παρά το γεγονός πως δεν έχουν περάσει περισσότερα από τρία 24ωρα νέας διάψευσης της περίπτωσης του Αργεντινού άσου από την Ενωση. Μοιάζει μάλιστα η αλλαγή δεδομένων να φέρνει στην pole position τον Ινσούα για τη θέση του Νίκλας Χουλτ! Γεγονός που φανερώνει πάντως και μια δυσκολία έως μη ικανότητα σοβαρής υλοποίησης σχεδιασμού και εύρεσης περιπτώσεων παικτών σε κάθε θέση!

Δεν παίζει πάντως μόνος του αφού (πλην του Λούνα) υπάρχει μια ακόμη καλύτερη περίπτωση που εξετάζει και είναι σε επαφή ο Ίλια Ίβιτς για την ίδια θέση…

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Ινσούα από τη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό, στις 23 Αυγούστου 2017 από την Ουντινέζε, στις τρεις χρονιές αυτές είχε συνολικά 68 συμμετοχές και 4 γκολ με μόλις 3 ασίστ!