Χάος στην Αθήνα: Στο «κόκκινο» όλοι οι δρόμοι με πορείες και ατυχήματα και την Τροχαία απούσα

294

Καθημερινό φαινόμενο έχει γίνει πλέον η ταλαιπωρία των Αθηναίων στους δρόμους. Οδηγοί περνούν ατελείωτες ώρες μποτιλιαρισμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους με την Τροχαία να είναι απούσα και τους πολίτες να αναζητούν (μάταια) εναλλακτικές λύσεις για να ξεφύγουν από την… κόλαση.

Πέμπτη απόγευμα και για μια ακόμη  φορά στο υς κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας επικρατεί το αδιαχώρητο. Αιτία  αυτή τη φορά  συγκέντρωση που πραγματοποιείται στα Προπύλαια, υπέρ του Παλαστινιακού λαού, από φορείς και οργανώσεις της Αριστεράς. Σε λίγη ώρα πρόκειται να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ λόγω της πορείας είχαν κλείσει οι Αμαλίας και Σταδίου.
Σαν αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ένα απέραντο… πάρκινγκ, η Τροχαία είναι απούσα, και κάπως έτσι θέλεις πάνω από 90 λεπτά για να πας από το Μαρούσι στον Πειραιά, αφού το μοτιλιάρισμα φτάνει μέχρι χαμηλά στη Συγγρού.

Την ίδια ώρα σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων λίγο μετά την έξοδο του Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά. Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Λόγω της σύγκρουσης έχει δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα από το ύψος γνωστού εμπορικού κέντρου στο Αιγάλεω μέχρι και την έξοδο προς Πειραιά.

Παράλληλα με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στην κάθοδο της Εθνικής Οδού από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι και την Νέα Φιλαδέλφεια.