Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Αποπειράθηκε να με βιάσει απέναντι από το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό»

Διευκρινίσεις για μία φωτογραφία από οικόπεδο στο Παλαιό Ψυχικό έδωσε στο δικαστήριο η τρίτη καταγγέλλουσα στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πρόκειται για τη γυναίκα που έχει καταγγείλει ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο του, το 2014, στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού.

Η γυναίκα, που έχει καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών, εξήγησε στο δικαστήριο ότι στο οικόπεδο που απεικονίζεται στη φωτογραφία πιθανολογεί ότι της επιτέθηκε ο ηθοποιός.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ψάχνω το χώρο, αλλά επειδή έγινε πολύς λόγος εδώ ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο στο Παλαιό Ψυχικό. Έκανα πολλές βόλτες, υπήρχαν αρκετά άδεια οικόπεδα. Με το που πέρασα από αυτό το δρόμο, μου θύμισε κάτι. Θεωρώ πολύ πιθανό να ήταν εκεί», ανέφερε η τρίτη καταγγέλλουσα, συμπληρώνοντας ότι εκ των υστέρων έμαθε πως απέναντι βρισκόταν το σπίτι του κατηγορουμένου ηθοποιού.

Η δίκη συνεχίζεται την προσεχή Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Ελπίδας Νίνου ενώ στη συνέχεια στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας.