Δικηγόρος Λιγνάδη: «Αρνείται όλα όσα ακούγονται»

375

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του.

 

«Αρνείται όλα όσα ακούγονται», τόνισε ο δικηγόρος του κ. Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους έξω από τη ΓΑΔΑ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «επειδή υπήρχε έντονη φημολογία για εντάλματα συλλήψεως και αναζήτησης του κυρίου Λιγνάδη , αυτοβούλως προσήλθαμε, ο κ. Λιγνάδης και εγώ, και στην Εισαγγελία αλλά είχε κλείσει και στην ΓΑΔΑ  στο τμήμα αναζητήσεων. Όπως ξέρετε η διεύθυνσης Ασφάλειας εδώ μαζι με την εισαγγελία έχουν άριστη συνεργασία και ενημερωθήκαμε άμεσα γι αυτό αποχωρήσαμε από την στιγμή που δεν υπήρχε αναζήτηση, ο κ. Λιγνάδης έθεσε εαυτόν στην διάθεση των αρχών και αμέσως μόλις εξεδόθη το ένταλμα συλλήψεως σε μεταγενέστερο χρόνο ενημερωθήκαμε και προσήλθε αυτοβούλως».

Υπογράμμισε ότι ο κ. Λιγνάδης ήταν στην Αθήνα όλο αυτό το διάστημα και αυτό είχε γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές.

Επεσήμανε ότι εξαρχής ο κ. Λιγνάδης έχει δηλώσει για αυτό το θέμα ότι δεν πρόκειται να κρυφτεί ή να διαφύγει.

Σημείωσε ότι δεν μπορεί να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το ένταλμα της συλλήψεως και ότι ο Λιγνάδης θα προσαχθεί ενώπιον του 19ου ανακριτικού τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών.

«Θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, θα λάβουμε τη δικογραφία και θα μελετήσουμε τα αντίγραφα. Εξ όσων γνωρίζω είναι για βιασμό (η κατηγορία). Αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες ημέρες», είπε ο κ. Γεωργουλέας.