Η Renault αποκαλύπτει το μέλλον της!

420

Η Renault πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της και μια εξέλιξη στον τομέα των οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων .

Το Renault Eways θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο το από τις 15 έως τις 30 Οκτωβρίου, σε μια πλήρως ψηφιακή εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν  δύο πρωτότυπα και κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποκαλυφθεί η μελλοντική στρατηγική του ομίλου.  Η ζωντανή ροή θα είναι ανοιχτή από τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου, Luca de Meo, αλλά η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από συνέδρια και ημερίδες για την ηλεκτροκίνηση με προσκεκλημένες προσωπικότητες από άλλες εταιρείες του χώρου του αυτοκινήτου.

Το πρώτο concept βασισμένο στην πλατφόρμα Cmf-Ev.

Η Renault θα παρουσιάσει μια ιδέα βασισμένη στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα Cmf-Ev, της οποίας έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα πρώτο teaser του εμπρός μέρους.  Στην εικόνα αποκαλύπτεται το εμπρός φωτιστικό σώμα και μέρος του προφυλακτήρα. Η εντύπωση που προκαλεί είναι ότι ο σχεδιασμός έχει πάρει μια εντελώς νέα κατεύθυνση σε σύγκριση με τα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα.  Η γαλλική εταιρεία επομένως θα χαρακτηρίσει τα μελλοντικά μοντέλα μηδενικών εκπομπών με προσωπικό και ανεξάρτητο στιλ, χωρίς ωστόσο να δώσει ζωή σε μια ξεχωριστή μάρκα, όπως έχουν κάνει άλλοι βιομηχανικοί όμιλοι.

Dacia Spring και τα υβριδικά της Renault.

Στην ίδια εκδήλωση, το Dacia Spring θα παρουσιαστεί ξανά, αναμένοντας την έκδοση παραγωγής ως το προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο που αναμένεται το 2021. Το τελευταίο θα ενσωματώσει την πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία της μάρκας, με μια τιμή που θα επιτρέψει σε όλους να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών ρύπων.  Η Renault θα παρουσιάσει επίσης, με την ίδια ευκαιρία, το υβριδικό Arkana E-Tech, την υβριδική έκδοση του suv-coupé που έρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά. Τέλος θα εστιάσει σε όλα τα υβριδικά μοντέλα που διατίθενται επί του παρόντος στον τιμοκατάλογο.