Εκδήλωση του Συλλόγου ΑΛΜΑ για την Ημέρα Αυτισμού

288

Δεκάδες μηχανές Harley ανέλαβαν φέτος να “ταξιδέψουν” το μήνυμα  «Born to be Different» που ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ θέλησε να μας υπενθυμίσει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Πιο συγκεκριμένα, “συμμαχώντας” με τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τα μέλη του ΑΛΜΑ διοργάνωσαν το Σάββατο 14 Απριλίου μία πρωτότυπη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας, στο πλαίσιο της οποίας περίπου 40  μηχανές  ξεκινώντας από την πλατεία του Φλοίσβου-  διέσχισαν την παραλιακή λεωφόρο. Στο τέλος της διαδρομής, δε, οι μηχανές στάθμευσαν στην πλατεία Φλοίσβου, όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις δράσεις του Συλλόγου.             

“Με το σύνθημα ‘Born to be Different’ θελήσαμε από κοινού να μεταδώσουμε δυναμικά το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας και  υπενθυμίσαμε σε όλους μας ότι μέσα από την διαφορετικότητα συναντάς τη μοναδικότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του!” αναφέρουν τα μέλη του ΑΛΜΑ δίνοντας παράλληλα ραντεβού με το κοινό για την επόμενη χρονιά.

Την εκδήλωση, σημειώνεται, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, οι Αντιδήμαρχοι κκ: Ιωάννης Φωστηρόπουλος και Ασημακόπουλος, καθώς και πλήθος δημοτών, γονιών και παιδιών.