Επικίνδυνος αντεθνικός λόγος από την Ελληνική Λύση στη Βουλή

Ο υπερβάλλων αντιπολιτευτικός ζήλος φέρεται να κατέληξε σε υπερβάλλοντα αντεθνικό λόγο για την Ελληνική Λύση στο Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, προέβη σε επικίνδυνες τοποθετήσεις.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε τραγική κατάσταση!» φέρεται να υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης ενώ συμπλήρωσε πως «Εάν χρειαζόταν σήμερα να κάνετε πόλεμο δεν θα μπορούσατε κε Αρχηγέ», απευθυνόμενος στον ΑΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο. 

Αναπαράγοντας μάλιστα την κατευθυνόμενη από τουρκικά και γερμανικά μέσα πρόσφατη φημολογία περί αποστρατικοποίησης των νήσων, έθεσε σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες εντός της κοινοβουλευτικής επιτροπής, ζήτημα και ερώτημα περί δήθεν αποστρατιωτικοποίησης των νήσων, λαμβάνοντας αφορμή από την απομάκρυνση πυροβολαρχιών από τα νησιά, σύμφωνα με το σχέδιο αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Το σχέδιο αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων, προωθεί τη μετάβαση σε πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές μονάδες με υψηλότερο ποσοστό επάνδρωσης και μεγαλύτερη δύναμη πυρρός. Μάλιστα, αναβαθμίζει κατακόρυφα την παρουσία και δράση των ειδικών δυνάμεων στα νησιά, καθώς ιδρύεται ανεξάρτητη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου υπαγόμενη στον ΑΓΕΕΘΑ.

Κάθε υπόνοια περί αποστρατιωτικοποίησης των νήσων είναι εκ του πονηρού και εθνικά επικίνδυνη.