Φωτεινή Πετρογιάννη: «Με τη Ναταλία Γερμανού περάσαμε δύσκολα»

632

Τι αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

 

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε στην εφημερίδα Real όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους αλλά και τον τρόπο που κατάφεραν να τα ξεπεράσουν.

«Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός. Έχω ανοιχτή την καρδιά μου σε νέες φιλίες, παρά ο γεγονός ότι έχω πληγωθεί πολύ από «φίλους» στον χώρο.
Φέτος έχω κάνει φίλους. Θέλω να πιστεύω ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος θα μείνουν για καιρό στη ζωή μου» είπε η Πετρογιάννη σχετικά με τη φιλία με άτομα του χώρου.

Όσο για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τη Ναταλία περάσαμε και δύσκολα. Υπήρξε διάστημα που δεν μιλούσαμε. Κάποια στιγμή, μού έστειλε ένα μήνυμα, βρεθήκαμε για να μιλήσουμε και λύσαμε πολλά από τα θέματα. Τώρα πια μιλάμε και κοιταζόμαστε με ειλικρίνεια».

Για τα τηλεοπτικά της σχέδια δήλωσε: «Προτεραιότητα έχει φυσικά ο Alpha, το κανάλι στο οποίο βρίσκομαι τα τελευταία 15 χρόνια, οπότε σύντομα πιστεύω ότι θα συζητήσω με το κανάλι μου και αργότερα θα κληθώ να πάρω μια απόφαση. Ευτυχώς, το τηλέφωνό μου έχει χτυπήσει αρκετά για επαγγελματικές προτάσεις».