Λακωνία: Σε ίδρυμα μαζί με τα αδέλφια της η 13χρονη που έμεινε έγκυος μετά από βιασμό

Nέα αποτρόπαια υπόθεση πολλαπλών σεξουαλικών κακοποιήσεων έπεσε ένα 13χρονο κορίτσι στη Λακωνία.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή LIVE NEWS, η ανήλικη φέρεται να βιάστηκε τόσο από συγγενικό της πρόσωπο όσο και από δύο αλλοδαπούς, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος μόλις στα 13 της…

Η 13χρονη κατέθεσε ότι κακοποιείτο από δύο αλλοδαπούς και για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Η φρίκη αποκαλύφθηκε στο σχολείο της μικρής με τον διευθυντή να είναι εκείνος που πρώτος ανακάλυψε πως μία από τις μαθήτριες του είναι έγκυος.

«Το προτελευταίο κοριτσάκι (της οικογένειας) πρόσφατα μάθαμε τον Σεπτέμβρη ότι από βιασμό έμεινε έγκυος και στον 6ο μήνα το ανακάλυψε ο γυμνασιάρχης. Αυτός πήρε τον Εισαγγελέα και κίνησε όλη τη διαδικασία», δήλωσε ο μάρτυρας.

«Οι καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι άπειρες. Άπειρες μεταξύ αυτών και η δική μου για το τι ζούσαν αυτά τα παιδιά 20 χρόνια», ανέφερε γειτόνισσα της 13χρονης.

«Είχαν γίνει καταγγελίες και όχι μόνο στο «Χαμόγελο». Και σε άλλα ιδρύματα για να μπορέσουν να τα πάρουν τα παιδιά. Τελικά βρέθηκαν και τα πήραν. Βρήκαμε δουλειά στο ενήλικο (παιδί), ώστε να μπορεί να μπαίνει και ένα εισόδημα στο σπίτι», δήλωσε συγγενής της οικογένειας.

Η οικογένεια της 13χρονης είχε 6 παιδιά και δύο γονείς, που όπως λένε περίοικοι και συγγενείς, ήταν εντελώς ακατάλληλοι για να τα μεγαλώσουν.

«Προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε όλα αυτά τα ανήλικα τα οποία από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν χωρίς γονείς. Με νομικά προβλήματα ο πατέρας πήγε στην φυλακή και η μητέρα είναι σε μια κατάσταση στην οποία δεν είναι σε θέση να χειριστεί ανήλικα», ανέφερε συγγενής της 13χρονης.

Το κορίτσι βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση και σοκ κάτι που μαρτυρούν και οι τρεις διαφορετικές εκδοχές που έχει δώσει στις αστυνομικές αρχές.

Στην πρώτη της κατάθεση είχε πει πως αυτός που την βίασε ήταν στενός συγγενής της ο οποίος ακόμη δεν έχει κληθεί να καταθέσει. Στη δεύτερη κατάθεση της το αναίρεσε και υποστήριξε πως βιάστηκε από έναν ενήλικο άνδρα πακιστανικής καταγωγής, ενώ στην 3η κατονόμασε έναν ακόμη ενήλικο άνδρα, υπήκοο Βουλγαρίας.

Και οι δύο τελευταίοι μετά την απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

«(σ.σ. Ο Πακιστανός) πήγε και παραδόθηκε μόνος του. Και παραδέχτηκε ότι είχε σχέση μαζί της και ζητούσε και το παιδί και την ίδια να την παντρευτεί. Είχε πάει και είχε ζητήσει από την μάνα (της 13χρονης) να την παντρευτεί. Η μητέρα όμως δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τα γεγονότα», συμπλήρωσε ο συγγενής της 13χρονης.

Ο δεύτερος προφυλακισμένος κατηγορούμενος από την Βουλγαρία αρνείται την οποιαδήποτε ερωτική επαφή με την ανήλικη, την ώρα που εξετάζεται αν το κορίτσι κακοποιήθηκε και από άλλο συγγενικό της πρόσωπο το οποίο την φιλοξενούσε στην Αθήνα μετά τον τοκετό.

Αυτή η ομολογουμένως πολύ δύσκολη υπόθεση έχει κι άλλη διάσταση καθώς στην Αθήνα έχει σχηματισθεί δικογραφία και για άλλο πρόσωπο από το ίδιο οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News τα 5 ανήλικα παιδιά της οικογένειας μαζί και η 13χρονη βρίσκονται σε ιδρύματα ενώ το μικρό αγοράκι που έφερε στον κόσμο στα τέλη του ’22 η ανήλικη μετά από βιασμό έχει περάσει στα χέρια ανάδοχης οικογένειας.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του MEGA, το 13χρονο κορίτσι βρίσκεται σε κλειστό κέντρο φιλοξενία θηλέων στην Πάτρα. Στο συγκεκριμένα κέντρο, βρίσκονται και τα τρία μεγαλύτερα αδέλφια του, εκ των οποίων τα δύο είναι ενήλικα.