Οι γάμοι ομοφυλοφίλων ήταν μόνον η αρχή – Η LIFO βάζει στο τραπέζι τη νομιμοποίηση της αιμομιξίας

461
Οι γάμοι ομοφυλοφίλων ήταν μόνον η αρχή - Η LIFO βάζει στο τραπέζι τη νομιμοποίηση της αιμομιξίας

Πριν καν «καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός» από τη νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων, η LIFO, εμπροσθοφυλακή της «προοδευτικής» και woke αντίληψης στην Ελλάδα, βάζει στο τραπέζι τη νομιμοποίηση της αιμομιξίας.

Όσοι λέγαμε ότι το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Η woke παράνοια θέλει να προχωρήσει στην κατάργηση των διατάξεων του Ποινικού Κώδικος, οι οποίες απαγορεύουν την αιμομιξία και την ενδογαμία. Μάλιστα, η αρχή είχε γίνει από το 2019, όταν μέσα στις ποινές που μείωσε με τον νόμο της τελευταίας στιγμής ο Αλέξης Τσίπρας, συμπεριελήφθη και ο γάμος μεταξύ συγγενών εξ αίματος, σε πλάγια γραμμή απεριόριστα (πρώτα ξαδέλφια).

Σύμφωνα με το άρθρο 345 του ελληνικού Ποινικού Κώδικα, όπως τροποποιήθηκε με τους νόμους 3625/2007 και 3727/2008, «1.Η συνουσία μεταξύ συγγενών εξ αίματος, ανιούσας και κατιούσας γραμμής, τιμωρείται: α. ως προς τους ανιόντες με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών αν ο κατιών δεν είχε συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας του, με κάθειρξη αν ο κατιών είχε συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο, αλλά όχι το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του, με φυλάκιση μέχρι δύο ετών αν ο κατιών έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του, β) ως προς τους κατιόντες με φυλάκιση μέχρι δύο ετών γ) μεταξύ αμφιθαλών ή ετεροθαλών αδελφών, με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. 2.Συγγενείς κατιούσας γραμμής ή αδελφοί μπορούν να απαλλαγούν από κάθε ποινή, αν κατά το χρόνο της πράξης δεν είχαν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.”

Το άρθρο 346 (το οποίο καταργήθηκε από 1/7/2019), όπως είχε τροποποιηθεί με τον νόμο 3625/2007, προέβλεπε τις ίδιες ποινές όπως και στην αιμομιξία για ασέλγεια μεταξύ συγγενών (πλην της συνουσίας), ενώ το άρθρο 1356 του Αστικού Κώδικα εμποδίζει το γάμο με συγγενείς εξ αίματος, σε ευθεία γραμμή απεριόριστα και σε πλάγια γραμμή ως και τον τέταρτο βαθμό (πρώτα ξαδέλφια), ενώ το άρθρο 1357 σε συγγενείς εξ αγχιστείας, σε ευθεία γραμμή απεριόριστα και σε πλάγια ως και τον τρίτο βαθμό.

Η Lifo επικαλείται ιστορικά παραδείγματα, ξένες κουλτούρες αλλά και περιπτώσεις ενδογαμίας στη νησιωτική Ελλάδα. Συγχρόνως, υπαινίσσεται ότι κάτι τέτοιο γίνεται αποδεκτό και από τον Χριστιανισμό, καθώς, σύμφωνα με τις γραφές, όλοι οι άνθρωποι προέρχονται από τον Αδάμ και την Εύα και άρα από μία αιμομικτική σχέση.

«Σε ορισμένες κουλτούρες, ο γάμος μεταξύ στενών μελών της οικογένειας ενθαρρύνεται μέχρι και σήμερα καθώς εξασφαλίζει τον πλούτο και ενισχύει τις κοινωνικές σχέσεις εντός της οικογένειας», αναφέρει το άρθρο.

Η ατζέντα των Woke είναι απεριόριστη και αποσκοπεί στην πλήρη κατάργηση κάθε ηθικού φραγμού. Μαζί με την αιμομιξία έρχονται η παιδεραστία, η πολυγαμία, αλλά και η κτηνοβασία.