Οικονόμου για το επεισόδιο Πολάκη στην ταβέρνα: Είναι γνωστή η καθεστωτική συμπεριφορά του -Μαυροειδάκος: Απειλούσε αστυνομικούς

«Η καθεστωτική συμπεριφορά του κ. Πολάκη είναι γνωστή» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή το επεισόδιο εις βάρος αστυνομικών κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Μοσχάτο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά, ο κ. Οικονόμου έσπευσε να προσθέσει ότι «το σοβαρό πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εξελίσσεται μια ενορχηστρωμένη επίθεση, την οποία υποστηρίζει και ο Τσίπρας».

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε: «Ορισμένοι πάνε να δημιουργήσουν ένα σκηνικό, να δηλητηριάσουν, να διχάσουν για να ικανοποιήσουν τις δικές τους καθεστωτικές αντιλήψεις και παλαιοκομματικές απόψεις για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια δημοκρατία. Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, όσο κι αν δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας στο ίδιο πάνελ, ο γ.γ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Σταύρος Μαυροειδάκος περιέγραψε στιγμές του επεισοδίου, βάσει πληροφοριών από τους συναδέλφους του, λέγοντας ότι κ. Πολάκης φώναζε και ζητούσε τα στοιχεία των πέντε αστυνομικών του Α.Τ Μοσχάτου που πραγματοποιούσαν τον έλεγχο, και μάλιστα απείλησε έναν εξ αυτών λέγοντας: «Θα πάρω τον αρχηγό σου, να δεις που θα σε στείλω εσένα».