Πάνος Καμμένος για τον Μαρινάκη: Δεν έχει σχέση με το Noor One

990

Στην υπόθεση του Noor One αναφέρθηκε, μιλώντας στο real.gr, ο Πάνος Καμμένος. Και ξεκαθάρισε ότι αναφέρονται σε δημοσίευμα ξένου περιοδικού, ότι δηλαδή ο ίδιος είχε πληροφορίες για εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor One, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Οι ξαφνικές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου απέχουν αρκετά από δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν αφήνοντας αιχμές για την εμπλοκή του επιχειρηματία στη σκοτεινή αυτή υπόθεση, ενώ να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην επικεφαλής των ΑΝΕΛ αντιμετωπίζει πλήθος αγωγών και μηνύσεων για τις επίμαχες δηλώσεις του.

Ο Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε σχετικά με δημοσίευμα του New Republic στο οποίο γίνεται αναφορά στον ίδιο και στη σχέση του με τον επιχειρηματία και ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Η δήλωση Πάνου Καμμένου:

“Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου. Αλλά επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος, αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια τα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο Τύπο όπως στο περιοδικό New Republic. Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα Τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες ότι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Noor one”.