Πέθανε ο Ken Block

812

Ο πολυπράγμων 55χρονος είχε ατύχημα με snowmobile…

Ο Ken Block, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός κυρίως μέσα από τη σειρά των βίντεο Gymkhana έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 55 ετών σε ένα ατύχημα με snowmobile.

Αυτό ανακοινώθηκε από το επίσημο κανάλι της Hoonigan στο Instagram με την παράκληση να γίνει σεβαστό το πένθος της οικογένειας.

O Kenneth Paul Block εμφανίστηκε στο χώρο των ράλι το 2005 με ενα Subaru WRX STi και αμέσως κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου πρωτο-εμφανιζόμενου της χρονιάς. Δύο χρόνια μετά, το 2007, έκανε το επόμενο βήμα με τη συμμετοχή του στο WRC.

To 2008 έγινε γνωστός και πέρα από τις ΗΠΑ με την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή του TopGear, ενώ το 2009 παρουσιάστηκε το Gukmhana 2, που ήταν το πιο viral video της χρονιάς

Από το 2014 έως και το 2017 ο Block, ο οποίος ήταν και επιτυχημένος επιχειρηματίας και από τους ιδρυτές της DC Shoes, μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross με τη Ford. Η συνεργασία αυτή ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2021, ενώ από τότε συνεργάστηκε και πάλι με τη Subaru αλλά και με τη Audi.