Πλ. Αγίου Γεωργίου: Για δεύτερη ημέρα με αστυνομική παρουσία

H πλατεία βρίσκεται σε «κλοιό» από άνδρες και γυναίκες της «ΟΔΟΣ».

 

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη με συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στην περιοχή της Κυψέλης και ειδικότερα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους πέριξ δρόμους.

Επιχειρήσεων συνέχεια για την αστυνομία

Η επιχείρηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και αντιμετώπισης του φαινομένου συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους. H πλατεία βρίσκεται σε «κλοιό» από άνδρες και γυναίκες της «ΟΔΟΣ», ενώ στους γύρω δρόμους υπάρχουν περιπολικά.

Παρόμοια κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε και χτες κατά τις απογευματινές ώρες

Με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης, που συνδέεται με παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, καλείται να δώσει εξηγήσεις ο 55χρονος DJ , που φέρεται να συμμετείχε σε «κορωνοπάρτι» που έγιναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Τη σχετική εντολή για την εξέτασή του με την ιδιότητα του υπόπτου έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με βάση τη δικογραφία που διαβιβάστηκε από την αστυνομία.

Ο 55χρονος θα εξεταστεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αττικής και εν συνεχεία ο φάκελος θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.