Σεπόλια: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ο υπολογιστής της μητέρας και το κινητό της 12χρονης

Όλα τα νεότερα και συγκλονιστικά στοιχεία που έχουν έρθει στο φως τις τελευταίες ώρες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης.

Ο νέος κύκλος συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, άνοιξε με τη σύλληψη του 33χρονου ημεδαπού. Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από την αστυνομία και σύμφωνα με την έρευνα βίασε τη 12χρονη δυο φορές έναντι αμοιβής. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι που θα συλληφθούν είναι και γνωστοί των ήδη κατηγορουμένων.

Από χθες τα 6 ανήλικα αδελφάκια και η 12χρονη φιλοξενούνται στις δομές του «Χαμόγελου του Παιδιού».

«Είναι μεγάλη μας τιμή να δώσουμε φροντίδα σε αυτά τα παιδιά σε συνεργασία με κάποια μέλη της οικογένειας», είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η μητέρα της 12χρονης κρατείται στη γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής ,καθώς τη Δευτέρα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί. Η 37χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

«Βρέθηκαν σε ένα λογαριασμό της μητέρας και όταν λέω βρέθηκαν μέσω του κινητού του παιδιού που υπήρχε ο λογαριασμός . Βρέθηκαν δύο καταθέσεις . Φαίνεται το όνομα αυτού που κατέθεσε τα χρήματα . Άρα λοιπόν θα κληθεί και θα δώσει εξηγήσεις. Δεν είναι του κατηγορούμενου», είπε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Οι Αρχές κάνουν λόγο για ένα πολύ καλά οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας, με τη συμμετοχή ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας. Φαίνεται πως η άτυχη 12χρονη είναι μόνο η αρχή της χιονοστιβάδας που θα ακολουθήσει.

Οι διάλογοι της φρίκης

Δεκάδες διαφορετικά προφίλ για λογαριασμό της 12χρονης είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος. Και συνομιλούσε ο ίδιος με τους υποψήφιους βιαστές του παιδιού. Ένας από αυτούς μαθαίνει την ηλικία της και την συμβουλεύει να προσέχει.

Διάλογος

ΥΠ: Το κάνεις συχνά αυτό;

-Ναι θες;

ΥΠ: Από εδώ εννοώ;

-Όχι, τώρα την κατέβασα τώρα και θέλω σ…

ΥΠ: Οκ. Μην καλείς έτσι εύκολα κόσμο, συγκρατήσου γιατί δεν είναι όλα παιχνίδι.

-Οκ, θες να βρεθούμε;

ΥΠ: Απλά να το ξέρεις. Όχι δεν θέλω.

-Οκ.

ΥΠ: Και πρόσεχε που θα πέσεις, οπότε συγκρατήσου.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της μητέρας και το κινητό της 12χρονης βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένεται να δώσουν πολύτιμες απαντήσεις στις αρχές.

Από τα μηνύματα και το ιστορικό αναζήτησης φαίνεται η κόλαση που ζούσε το παιδί.