Σουζάνα Χατζοπούλου: Αυτή είναι η νεαρή σύντροφος του Βαλάντη

Ο Βαλάντης είναι πολύ ερωτευμένος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, που αποκαλύπτει ότι η σύντροφός του ονομάζεται Σουζάνα Χατζοπούλου.

Η διαφορά ηλικίας τους είναι 14 χρόνια, αφού η Σουζάνα είναι 32 ετών όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την σχέση τους.

Η Σουζάνα Χατζοπούλου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια του δημοφιλούς τραγουδιστή και τον ακολουθούσε συχνά σε Live εμφανίσεις του. Κάποια στιγμή, πριν περίπου 1.5 χρόνο επεδίωξε να τον γνωρίσει και προσωπικά όπως και έγινε. Τότε ξεκίνησε το ειδύλλιό τους αφού ο Βαλάντης γοητεύτηκε επίσης από τη νεαρή κοπέλα.

Οι δυο τους έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι αλλά ο καλλιτέχνης κράτησε τη νέα του σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Στον στενό του κύκλο όμως – σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Espresso – την έχει παρουσιάσει κανονικά με την ίδια να έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων, ακόμη και της πρώην συντρόφου και μητέρας του γιου του Βαλάντη, Έλενας Γκρέκου, με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις.