Τέμπη: «Οι πολιτικοί προτίμησαν να μην σώσουν τους ανθρώπους αλλά να φάνε τα εκατομμύρια», λέει αδελφός θύματος

Στην εκπομπή Live News μίλησε ο αδερφός της Αθηνάς που έχασε τη ζωή της μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που συγκλόνισε όλη την χώρα.

Ο άνδρας μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο αναφέρθηκε στις τραγικές στιγμές που ζει η οικογένειά του μετά τον χαμό της αδελφής του στην τραγωδία στα Τέμπη και τόνισε πως υπάρχει μεγάλη οργή.

«Ήταν ένας άγγελος. Η οικογένεια έχει διαλυθεί. Όλη μέρα θρηνούμε και θα θρηνούμε μέχρι να φύγουμε και εμείς. Και εγώ που περιμένω δεύτερο παιδί, δεν μπορώ να το χαρώ. Η μητέρα μου είναι χάλια. Ο γαμπρός μου είναι χάλια ψυχολογικά, θα έχει συντροφιά τον μικρό. Δεν έχει καταλάβει κάτι, είναι λίγο στεναχωρημένος γιατί του λείπει η μητέρα του», τόνισε αρχικά.

«Η οργή που έχουμε είναι πολύ μεγάλη. Όσοι και να μπούνε μέσα, Δικαιοσύνη δεν θα υπάρχει. Θα μπουν μέσα μόνο δυο τρεις κακόμοιροι, οι πιο ευάλωτοι. Πρέπει να μπουν πάνω από 10 άτομα. Να μπουν μέσα οι υπουργοί και οι βουλευτές. Αλλά απαγορεύεται να μπουν φυλακή οι πολιτικοί. Και εκείνοι φταίνε αλλά προτίμησαν να μην σώσουν τους ανθρώπους αλλά να ‘’φάνε’’ τα εκατομμύρια. Όλοι όσοι κυβέρνησαν φταίνε.

Και ο κόσμος εάν πάει να ψηφίσει να τα συγκεκριμένα κόμματα θα είναι συνένοχος στο έγκλημα. Η μεγαλύτερη τιμωρία για αυτούς θα είναι να πάνε όλοι σπίτια τους και μετά φυλακή», συμπλήρωσε.