Το Truth Social ετοιμάζεται να ξεκινήσει επιλογές ροής περιεχομένου για δημιουργούς

210

Το Truth Social έχει γίνει η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για την ελευθερία του λόγου και σύντομα, ο ιστότοπος θα λανσάρει ολοκαίνουργιες επιλογές ροής για δημιουργούς περιεχομένου που έχουν αντιμετωπίσει «κυνήγι μαγισσών» σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Trump Media & Technology Group, της μητρικής εταιρείας του Truth Social, ολοκλήρωσαν έξι μήνες δοκιμών στις πλατφόρμες web και iOS πριν από μια προγραμματισμένη φάση ανάπτυξης που θα φέρει σε πέρας μια «πλατφόρμα ροής τηλεόρασης».

Η δήλωση περιέγραψε τη σχεδιαζόμενη πλατφόρμα ροής ως «δίκτυο παράδοσης περιεχομένου» ή «CDN».

Θα υπάρξουν τρεις φάσεις της προγραμματισμένης κυκλοφορίας του TMTG για το CDN στο Truth Social:

Πρώτον, η εταιρεία σχεδιάζει να εισαγάγει το CDN ροής Truth Social «για ζωντανή μετάδοση» στην εφαρμογή Truth Social για χρήστες iOS, Android και ιστού.

Η δεύτερη φάση διάθεσης θα «κυκλοφορήσει αυτόνομες εφαρμογές ροής Truth Social over-the-top («OTT») για τηλέφωνα, tablet και άλλες συσκευές». Η τελική φάση διάθεσης θα ξεκινήσει τις εφαρμογές ροής Truth Social για “οικιακή τηλεόραση”.

Σύμφωνα με την TMTG:

«Το περιεχόμενο ροής αναμένεται να επικεντρωθεί σε ζωντανή μετάδοση, συμπεριλαμβανομένων δικτύων ειδήσεων, θρησκευτικών καναλιών, περιεχομένου φιλικό προς την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων ταινιών και ντοκιμαντέρ. και άλλο περιεχόμενο που έχει ακυρωθεί, ή κινδυνεύει να ακυρωθεί ή αποκρύπτεται σε άλλες πλατφόρμες και υπηρεσίες.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TMTG, Devin Nunes, είχε δηλώσει προηγουμένως στη Maria Bartiromo του Fox News ότι η εταιρεία πολυμέσων ήταν σε εξαιρετική θέση να δώσει μάχη με την Big Tech μετά την πρόσφατη συγχώνευση μεταξύ της TMTG και της Digital World Acquisition Corp.

Σύμφωνα με το RSBN, ο Nunes εξήγησε, «Ακόμα κι αν λάβεις το γελοίο κόστος που μας χρειάστηκε για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, είμαστε σε καλή θέση. Γιατί είμαστε καλά τοποθετημένοι; Γιατί δεν έχουμε χρέος. Βγαίνουμε από αυτό χωρίς χρέος, μια πλατφόρμα που λειτουργεί πραγματικά, πολύ καλά που επικοινωνεί με εκατομμύρια ανθρώπους. Και έχουμε και 200 εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα».