Βασιλάκος: «Στο Bachelor προσπάθησα να δω την ψυχή κάθε κοπέλας»

Τι αποκάλυψε ο πρώτος Έλληνας Bachelor για την εμπειρία του από το ριάλιτι.

 

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Αμοργό, ο Παναγιώτης Βασιλάκος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο okmag.gr και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor έδειξε ένα μέρος από την προπόνηση που ακολουθεί ενώ μίλησε για την εμπειρία του Bachelor, την παρουσίαση του Battle of Couples, τον χωρισμό του από την Νικολέτα Τσομπανίδου και τη σχέση που έχουν σήμερα, αλλά και κατά πόσον παραμένει ακόμη… εργένης.

«Άμα θέλουμε να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά, θα καταλάβουμε ότι ήμασταν και λίγο υπερβολικοί στο πώς κρίναμε το Bachelor -όχι τον Bachelor- σαν concept. Δεν θεωρώ ότι κάπου αδίκησα τις κοπέλες ή δεν ήμουν ευγενικός. Θεωρώ ότι, με βάση κι αυτό που είδα στο εξωτερικό, έφερα εις πέρας ένα concept πάρα πολύ δύσκολο», αναφέρει για την αρνητική κριτική που δέχτηκε για το ριάλιτι του Alpha.

«Είπα θα προσπαθήσω να δω την ψυχή της κάθε κοπέλας. Γιατί το έχω αυτό το κομμάτι γενικά, μου αρέσει να προσπαθώ να αντιληφθώ τι κρύβει ο άνθρωπος μέσα του είτε είναι φίλος μου είτε συνεργάτης μου», λέει για τον τρόπο που πορεύτηκε για εκείνον το Bachelor.

Έχοντας περάσει πλέον ένα αρκετά μεγάλο διάστημα από το τέλος του κάποια πράγματα θα τα άλλαζε. «Ίσως βιάστηκα να φιλήσω κάποιες κοπέλες», δήλωσε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: