Βελόπουλος για Συμφωνία των Πρεσπών: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ παρακαλούν τους Σκοπιανούς να την εφαρμόσουν

982

Νέα επίθεση εξαπέλυσε σήμερα o Κυριάκος Βελόπουλος σε Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας πως και τα τρία μεγάλα κόμματα στην ουσία παρακαλούν τους Σκοπιανούς να την εφαρμόσουν.

«Με έκπληξη είδαμε βουλευτή της ΝΔ, τον κ. Οικονόμου, ούτε λίγο ούτε πολύ να ζητάει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς, υπό την έννοια ότι ενοχλούνται από το δήθεν Βόρεια Ψευτο-Μακεδονία, αλλά δεν ενοχλούνται από την εθνικότητα και την ιθαγένεια, που έδωσε η Συμφωνία των Πρεσπών. Και εδώ ακριβώς και οι τρεις παρακαλούν τους Σκοπιανούς, τους ξυπόλητους Σκοπιανούς, να εφαρμόσουν την προδοτική Συμφωνία, που μιλάει για ιθαγένεια και υπηκοότητα Μακεδονική», σημειώνει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ντροπή σε όλους τους. Δεν υπάρχει Μακεδονική υπηκοότητα, δεν υπάρχει Μακεδονική ιθαγένεια, δεν υπάρχει Μακεδονική γλώσσα. Η γλώσσα είναι ελληνική και η Μακεδονία Ελλάδα», καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.