Βιαστής με το βαν: Τα στρουμφάκια που τον “πρόδωσαν” στο καφενείο και το σκοτεινό παρελθόν του

310

Τι ώθησε τους κατοίκους της περιοχής που μένει και εργάζεται πλέον ο δράστης, προκειμένου να τον ψάξουν
Ταραχή έχει δημιουργήσει η αποκάλυψη του MEGA ότι ο βιαστής με το βαν κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος. Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε καταδικαστεί το 2016 σε 26 χρόνια για δύο βιασμούς παιδιών και μια απόπειρα βιασμού.

Σήμερα, έξι χρόνια μετά την καταδίκη του και έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, είναι και πάλι έξω και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Λαυρεωτικής όπου μένει πλέον και εργάζεται.

Πώς τον ανακάλυψαν
Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές και το πρώτο καμπανάκι «χτύπησε» όταν είχε μία συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Το δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με την μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε χθες Πέμπτη ο κ. Δημήτρης, ο οποίος σημείωσε ότι η κοινωνία έχει σοκαριστεί με την υπόθεση.

«Έτυχε να γνωρίσω τον κύριο αυτόν σε καφενείο της περιοχής και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές στην Ταϊλάνδη. Αυτό μας ώθησε με τους γνωστούς που βρισκόμασταν στην παρέα να ψάξουμε το όνομά του στο διαδίκτυο», είπε αρχικά ο κ. Δημήτρης.

«Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό… Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 σε 25 φυλάκιση και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας».

«Πως προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας; Η διαστροφή του έχει σωφρονιστεί;», αναρωτήθηκε.

Ο κ. Δημήτρης δήλωσε στο MEGA πως από την πρώτη στιγμή έχει ενημερωθεί η αστυνομία.

«Κινδυνεύουν κι΄ άλλα παιδιά»
«Όσο επικίνδυνος μπήκε, τιμωρήθηκε και μπήκε στη φυλακή, τόσο επικίνδυνος βγαίνει», δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα του 13χρονου αγοριού που παρ’ ολίγον να πέσει θύμα του δράστη, η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη σύλληψή του, το 2015.

Η μητέρα του 13χρονου τότε αγοριού, που παραλίγο να πέσει θύμα του, μίλησε αποκλειστικά στο Live News, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μόνο και με τη σκέψη ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να ψάξει και να πλησιάσει ξανά το παιδί της.

«Η αλήθεια είναι ότι ταράχτηκα. Ήδη είναι σε κίνδυνο πάλι άλλα παιδιά. Βρίσκονται ήδη σε κίνδυνο. Θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο δεν είναι ‘λάθος συμπεριφορά, το αναγνωρίζω, μπαίνω στη φυλακή, εκτίω την ποινή μου, καταλαβαίνω το λάθος μου και βγαίνω διαφορετικός άνθρωπος’. Είναι μία προτίμηση. Ο άνθρωπος αυτός προτιμάει συγκεκριμένα πράγματα για να ικανοποιηθεί, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει βγαίνοντας», τονίζει η μητέρα.