Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

518

Πυγμάχος, αρκετά γνωστός στους ανθρώπους του αθλήματος, είναι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφέ -τσιπουράδικο που βρίσκεται στην οδό Παπάφη, στη Θεσσαλονίκη. 

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του λίγη ώρα πριν εισβάλλει στην καφετέρια της πρώην συντρόφο του.

Η γυναίκα μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 41χρονο δράστη τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ μπήκε στο χειρουργείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν άντεξε παρά την προσπάθεια των γιατρών και κατέληξε.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η ανήλικη κόρη της, η οποία έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr άνθρωποι που γνώριζαν καλά την Βικη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, με τον άνδρα που την πυροβόλησε διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν και είχαν χωρίσει. Μάλιστα, ήταν συχνά τα επεισόδια και οι καβγάδες.

«Είχαν χωρίσει πρόσφατα ενώ από τότε την απειλούσε συχνά και μάλιστα είχε αναφέρει ότι θα την σκοτώσει. Γινόντουσαν συχνά επεισόδια στο καφέ μεταξύ τους για αυτό καταλάβαμε αμέσως μόλις ακούσαμε πυροβολισμους, ότι κάτι έγινε με την Βίκυ», λέει στο protothema.gr, άνθρωπός που γνωρίζει καλά την ιδιοκτήτρια.