Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη τραγουδίστρια από Ελλάδα που γίνεται εξώφυλλο στο αμερικανικό «V Magazine»

321

Από τις σελίδες των εγχώριων περιοδικών, η Ελένη Φουρέιρα γίνεται η πρώτη τραγουδίστρια από την Ελλάδα που φωτογραφίζεται και παραχωρεί συνέντευξη στις σελίδες του διεθνούς φήμης «V Magazine» .

Ποζάροντας στο φακό του Alvaro Beamud Cortes και με styling που επιμελήθηκε ο Nicholas Georgiou, η 34χρονη performer φοράει κάποιες υπέροχες δημιουργίες από τους Οίκους Valentino και Rick Owens. Πατώντας γερά στα Versace platform mules με τα οποία φωτογραφήθηκε, το μόνο πιο ηχηρό από την παρουσία της σε αυτές τις ασπρόμαυρες λήψεις ήταν η αποκάλυψη για το επερχόμενο νέο της άλμπουμ με επίκεντρο τη γυναικεία ενδυνάμωση.

 

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε για το τι είδους έμπνευση θέλει να πάρουν οι θαυμαστές της από τη νέα της μουσική, εκείνη είπε: «Θέλω να δώσω στις γυναίκες το χώρο να αισθανθούν τη δύναμή τους και να πουν τις δικές τους ιστορίες. Αυτό είναι δύναμη».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης και ποζάροντας στο φακό με βλέμμα έμπειρου μοντέλου, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Δεν ξέρω γιατί, αλλά γεννήθηκα για να το κάνω. Είχα αυτό το ένστικτο». Και αν έχει ακούσει κανείς το τελευταίο της single, “Fotia” (με την Evangelia), ξέρει ότι το ένστικτο για να κάνεις καλή μουσική δεν κάνει λάθος.

 

Όπως επισημαίνει το περιοδικό στο δημοσίευμά του «γνωστή για τα επιτυχημένα electro-pop τραγούδια από την εμφάνισή της στη μουσική σκηνή, η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα digital streams στην Ελλάδα, έχει ήδη μοιραστεί τη δουλειά της με το παγκόσμιο κοινό. Τώρα, όμως, έχει στραμμένο το βλέμμα της στην παγκόσμια κυριαρχία».

Η τραγουδίστρια, έχει κατακτήσει πολλές ευρωπαϊκές χώρες με πλατινένια και χρυσά singles, όπως τα «Fuego», «El Ritmo Psicodelico» και «Tomame», ενώ έχει μοιραστεί την ίδια σκηνή με παγκοσμίου φήμης stars, όπως oι J Balvin και Snoop Dogg. Να θυμίσουμε, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κατακτά την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Υπενθυμίζουμε ότι, τον περασμένο Απρίλιο, έγινε η πρώτη τραγουδίστρια από την Ελλάδα που μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης, καθώς ήταν η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την γυναικεία ενδυνάμωση.

Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη τραγουδίστρια από Ελλάδα που γίνεται εξώφυλλο στο αμερικανικό «V Magazine»