Τσίπρας: Είναι πολιτικό όπλο η κλεμμένη φωτογραφία από τις διακοπές μου;

185

«Όλος ο ελληνικός λαός είδε και κατάλαβε την ένδεια των επιχειρημάτων της ΝΔ που έφτασε στο τραγικό σημείο να διαδίδει ψευδείς και συκοφαντικές κριτικές για έναν άνθρωπο που δεν είναι στη ζωή και δεν είχε μια δημόσια παρουσία για να μπορεί να κρίνει ο πολίτης τη ζωή του αντικειμενικά και την περπατησιά του και τα πεπραγμένα μου. Βρίσκομαι εγώ στη θέση να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και όχι αυτός που καταγγέλλει», είπε σε συνέντευξη του στο Contra ο Αλέξης Τσίπρας.


Και συνέχισε: « Δεν έχει ξανασυμβεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, είναι χαρακτηριστικό της αδυναμίας να ορθώσει ένα πολιτικό επιχείρημα και καταφεύγει σε αυτές τις μεθόδους. Δεν έχει πάτο αυτή η πορεία. Στο κανάλι σας έγινε κιόλας το περιστατικό με τον κ. Κεφαλογιάννη. Προκειμένου να αποδείξει ότι ο κ. Πολάκης είναι αήθης, αποκάλυψε ότι ο ίδιος τελικά έχει πρόβλημα ήθους και όχι ο Πολάκης».

Παράλληλα αναρωτήθηκε αν το «μεγάλο πολιτικό όπλο» στα φαρέτρα των πολιτικών αντιπάλων του «είναι η κλεμμένη φωτογραφία από τις διακοπές μου τον Δεκαπενταύγουστο». «Πράγματι πρέπει να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Τι θέλαν να δείξουν; Ότι όλοι το ίδιο είμαστε. Μπορεί να κάνουμε διακοπές στη βίλα μας στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο αλλά και εσύ κάνεις διακοπές σε κότερο. Η ζωή μου είναι διάφανη, δε χρειάζονται φωτογραφίες. Δε θέλω να το παρακάμψω αυτό το κομμάτι. Έχω επιλέξει ζωή για μένα και την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Σε νοίκι ζω στην Κυψέλη. Αυτή η αθλιότητα όπως και η αθλιότητα με τον πατέρα μου θα τους γυρίσει μπούμερανγκ», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.