H Goody’s φέρνει το Meat Free Burger – Θα είναι σαν να τρως κρέας!

341

Ένα μεσημέρι στην δουλειά, μετά από μια κουραστική μέρα ξεκινάμε συζητήσεις για το τι θα φάμε. Πέφτουμε πάνω σε μια διαφήμιση των Goody’s Burger House, τα οποία κυκλοφόρησαν ένα νέο burger το οποίο  όλοι θέλαμε να δοκιμάσουμε. 

 Έτσι, Πεταχτήκαμε στο πιο κοντινό κατάστημα Goody’s Burger House για να δοκιμάσουμε το νέο Meat Free burger. Μέσα σε λίγα λεπτά από την παραγγελία μας, ήρθε μπροστά μας ένα  burger  το οποίο μπορεί να έμοιαζε σαν όλα τα άλλα, αλλά ήταν τόσο διαφορετικό και τόσο λαχταριστό.

Το νέο Meat Free Burger  μπορεί να μην έχει κρέας καθώς σχεδιάστηκε έτσι ώστε  η εμφάνιση και η γευστική του αίσθηση να θυμίζει το κλασικό  «μπιφτέκι», το οποίο αν και εξωτερικά δεν διαφέρει πολύ από ένα μοσχαρίσιο μπιφτέκι, είναι παρ’ όλα αυτά 100% vegan καθώς παρασκευάζεται μόνο από φυτικά συστατικά. Η γεύση του είναι σχεδόν ίδια με το burger που έχουμε συνηθίσει να τρώμε.  Αυτό που διαφέρει είναι ότι είναι πιο υγιεινό με χαμηλά λιπαρά και πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία  και  φυτικές ίνες.

mv-vegan-burger.jpg

Ένα εξίσου αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι τα Goody’s Burger House με αυτό το νέο προϊόν προσφέρουν μία νέα επιλογή, προσαρμοσμένη τόσο στις τάσεις όσο και  τις ανάγκες της εποχής και φυσικά περιλαμβάνοντας όλες τις διατροφικές συνήθειες. Αν κάποιος θέλει να μειώσει το κρέας αλλά δεν θέλει να στερηθεί και το αγαπημένο του burger, το Meat Free burger είναι η σωστή επιλογή.

Τα Goody’s Burger House πρωτοπορούν για άλλη μια φορά. Tο Meat Free Burger  είναι η νέα επιλογή. Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;