Άγρια επίθεση συμμορίας ληστών σε ανήλικους – Στο νοσοκομείο ένας 14χρονος

Αστυνομία ΕΛΑΣ

Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθούν οι συμμορίες ανηλίκων και νεαρών οι οποίες δεν διστάζουν να ξυλοκοπήσουν τα θύματα τους προκειμένου να τους αρπάξουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Το νέο περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στη μακροσκελή λίστα με τα παρόμοια επεισόδια που έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, έλαβε χώρα  το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των άγουρων – ληστών μπήκε μια παρέα 14χρονων μαθητών. Από τη βίαιη επίθεση που δέχτηκαν οι ανήλικοι, ένα εκ των θυμάτων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όλα συνέβησαν  λίγο μετά τις δέκα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη λεωφόρο Κηφισίας στην περιοχή της Κηφισιάς. Η τετραμελής παρέα των 14χρονων κινούνταν ανέμελα στο δρόμο όταν ξαφνικά μπροστά τους εμφανίστηκε μια ομάδα περίπου 20 νεαρών ατόμων. Δύο εκ των 14χρονων άρχισαν να τρέχουν και τελικά ξέφυγαν από τις βίαιες διαθέσεις των δραστών.

Ωστόσο οι άλλοι δύο μαθητές του γυμνασίου δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να δεχτούν την άγρια επίθεση  των δραστών.

Ο ένας εκ των δύο 14χρονων που ξυλοκοπήθηκε ενημέρωσε το πατέρα του και αμέσως πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως κατήγγειλε ενώπιον των αστυνομικών ο 14χρονος οι δράστες αφού τους έβρισαν και τους απείλησαν στη συνέχεια άρχισαν να τους  χτυπούν.

Μάλιστα ένας εκ των δραστών πέταξε ένα μπουκάλι στο πρόσωπο του συγκεκριμένου14χρονου  με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Από τους ανήλικους οι δράστες άρπαξαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.