Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο άνδρας που θα φέρει τα πάνω

Τι θα αλλάξει στον τρίτο κύκλο.

 

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ρίξει την αυλαία της για φέτος η σειρά «Άγριες Μέλισσες» και ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες και οι εικασίες για το τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο που θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Σοφίας Τσίρκα στο Tv O’ Clock ένας νέος άνδρας μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της Ελένης και την αναστατώνει.
Στο τέλος του δεύτερου κύκλου ο Λάμπρος και η Ελένη κατάφεραν να παραμείνουν μαζί και ενωμένοι να κάνουν σχέδια για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Ο τρίτος κύκλος θα ξεκινήσει με την Ελένη και τον Λάμπρο να κάνουν όνειρα για τη νέα τους ζωή, αλλά και με την ελπίδα να φέρουν στον κόσμο ένα μωρό που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Όπως θα δούμε, όμως, ούτε αυτή τη φορά θα καταφέρουν να κρατήσουν την ηρεμία στη ζωή τους.
Η σειρά την επόμενη σεζόν, όπως γνωρίζουμε θα διαδραματίζεται στην αρχή της επταετίας της χούντας. Η Ελένη και ο Λάμπρος δεν θα μείνουν ανεπηρέαστοι από όσα πρόκειται να συμβούν στο χωριό τους, με την έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη.

Παρ’ όλα αυτά θα δώσουν αγώνα προκειμένου να μην καταφέρει κανείς να τους διαλύσει ξανά.
Όμως τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Στον νέο κύκλο αναμένεται να μπουν νέοι ήρωες στη ζωή των κατοίκων του Διαφανίου, που θα φέρουν μαζί τους νέες ιστορίες. Ένας από αυτούς είναι ένας άντρας που αφορά το παρελθόν της Ελένης.

Ένας άντρας, ο οποίος υπήρξε ερωτευμένος μαζί της και εξαιτίας κάποιων συγκυριών έφυγε από το χωριό για πολλά χρόνια. Αυτός τώρα πρόκειται να επιστρέψει και η παρουσία του στο Διαφάνι θα προκαλέσει ταραχή στην Ελένη, καθώς τα χρόνια που ο Λάμπρος έλειπε από το χωριό αυτός ο άντρας βρέθηκε πολύ κοντά της.

Ωστόσο η αγάπη της Ελένης και του Λάμπρου είναι δοκιμασμένη στον χρόνο και βαθιά. Δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να μπει ανάμεσά τους.