Άνδρας 31 ετών έφερε από την Ιταλία κλεμμένο ΙΧ με πλαστά έγγραφα ενοικίασης – Τον “τσάκωσε” το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

307

«Λαβράκι» έβγαλε ο έλεγχος που διενεργήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, με τη συνδρομή της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχε εκφορτωθεί από το πλοίο που προήλθε από την Ιταλία.

Όταν ζήτησε τα σχετικά έγγραφα από τον 31χρονο Έλληνα οδηγό του, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, εκείνος τους έδειξε ένα έγγραφο ενοικίασης του οχήματος το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστό. Στην πορεία της έρευνας, διαπιστώθηκε από την πληκτρολόγηση των στοιχείων του οχήματος ότι ήταν καταχωρημένο στην βάση δεδομένων με τα κλαπέντα, υπεξαιρεθέντα ή απολεσθέντα.

Έτσι, προχώρησαν στην σύλληψή του 31χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το Ι.Χ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση για να εξακριβώσει από ποια χώρα έχει κλαπεί και να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.