Αποστόλης Τότσικας: Ένας άνδρας είναι πολύ λίγος μπροστά σε μια γυναίκα που γεννάει

223

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αποστόλης Τότσικας και μίλησε για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει στον χώρο του θεάματος, τις γυναίκες, αλλά και την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε αρχικά, στον χώρο της υποκριτικής.

«Στο παρελθόν με ανταγωνίζονταν συνέχεια, αλλά τι να κάνω; Ειλικρινά σε αυτά εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ως προς τις ατάκες, τον ρόλο. Συμβαίνουν αυτά, είναι τέτοιος ο χώρος. Εγώ αυτό που δηλώνω είναι ότι είμαι αντιηθοποιός. Η αξία σου θα φανεί, η ίντριγκα θα μαθευτεί, αλλά η αξία σου είναι αυτή που θα παραμείνει ψηλά», δήλωσε.

Αναφέρθηκε επίσης, σε ένα αστείο περιστατικό με τον γιο του, που τον είδε στην τηλεόραση. «Κάναμε κάποια στιγμή μια κωμωδία, το “Για Πάντα Παιδιά” κι εγώ ήμουν ζευγάρι με τη Τζένη Θεωνά. Το βλέπει ο γιος μου στην τηλεόραση, γυρνάει στη γυναίκα μου και της λέει: “Μαμά, ο μπαμπάς θα γυρίσει σπίτι;”. Ήταν πολύ αστείο», λέει ο ηθοποιός.

«Ήθελα από μικρός να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Μέσα από τα παιδιά σου γίνεσαι καλύτερος. Βλέπω μια αναρχία στα παιδιά μου, που την είχα κι εγώ όταν ήμουν μικρός. Όταν ο άντρας έρθει αντιμέτωπος με μια γυναίκα που γεννάει, είναι πολύ λίγος», συμπληρώνει.