Αυστηρή επίπληξη σε βουλευτή της ΝΔ που παραβίασε τα μέτρα

ΝΔ Νέα Δημοκρατία Παρατηρητήριο Fake News

Aυστηρή επίπληξη από την ΝΔ σε βουλευτή της που παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα προστασίας για την πανδημία κορωνοιού.

Όπως αναφέρει η ΝΔ σε σχετική της ανακοίνωση κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά του κοροναϊού, στο ξενοδοχείο «The Duke Boutique Suites» στο Κολωνάκι, μίλησε στο protothema.gr o Μίλτος Χρυσομάλλης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, αναφέρει πως βρισκόταν σε λόμπι κεντρικού ξενοδοχείου το οποίο λειτουργεί νόμιμα σε συνάντηση με δημοσιογράφο, φορώντας μάσκες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Ο ίδιος εξήγησε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ότι δεν έχουν παραβιαστεί τα περιοριστικά μέτρα και πως λειτουργεί στο πλαίσιο των βουλευτικών του καθηκόντων υποδεικνύοντας και την βουλευτική του ταυτότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές ανέφεραν ότι η συνάντηση θα έπρεπε να γίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και όχι στο λόμπι του ξενοδοχείου και επέβαλλαν το σχετικό πρόστιμο.