Διονύσης Σχοινάς: «Έβαζαν στοιχήματα πως θα έχουμε χωρίσει μέσα σε δύο χρόνια με την Καίτη Γαρμπή»

305

Ο Διονύσης Σχοινάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή, πριν από 25 χρόνια.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τη νύχτα που έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

«Εκείνη η βραδιά ήταν ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Κανείς δεν ήξερε αν θα κάνω πρόταση γάμου. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα κανένας άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον τότε βοηθό της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως: «Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το “πέταξα” πιο πολύ για να το κάνω και τελικά, το έκανα. Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το “Μπράβο”».

Τέλος, ανέφερε πως η αγαπημένη του δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να της κάνει πρόταση γάμου. Μάλιστα, πολλοί τότε, ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει μέσα σε δύο χρόνια.

«Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μέσα στο μυαλό και την καρδιά της Καίτης. Απλά τότε την εξέθεσα και άλλοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως θα έχουμε χωρίσει μέσα σε δύο χρόνια», είπε ο Διονύσης Σχοινάς.