Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτός είναι o πιλότος και η σύζυγός του που στραγγαλίστηκε

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου μια νεαρή μανούλα, στραγγαλίστηκε από αδίστακτους κακοποιούς ενώ ο πιλότος σύζυγός της ήταν δεμένος σε μια καρέκλα.

Η κοπέλα που στις 12 Ιουλίου θα γίνονταν 20 ετών βρήκε φρικτό θάνατο από τουλάχιστον τρεις αδίστακτους εγκληματίες οι οποίοι για να να αρπάξουν τις οικονομίες της οικογένειας της, δεν δίστασαν να την στραγγαλίσουν να βασανίσουν τον 32χρονο σύζυγο της και να σκοτώσουν και να κρεμάσουν το σκύλο που είχε η οικογένεια.

Η 20χρονη κοπέλα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες και  είχε διακριθεί και για τις επιδόσεις της στο kickboxing, ενώ ο 32χρονος σύζυγός της είναι πιλότος ελικοπτέρων.

Το μωράκι τους που έκλαιγε ασταμάτητα είναι ήδη στην αγκαλιά της γιαγιάς του, η οποία προσπαθεί να συνέλθει και η ίδια από το σοκ που έχει υποστεί.

Το μωρό που βρήκαν οι αστυνομικοί σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Παίδων όπου εξετάστηκε και είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Το χρονικό του εγκλήματος

Οι τρεις άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τον 32χρονο φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά, μπήκαν στο σπίτι από παράθυρο του υπογείου, μπήκαν στο εσωτερικό, έδεσαν σε καρέκλα το νεαρό άνδρα και και άρχισαν να ψάχνουν εξονυχιστικά τον χώρο.

Χαρακτηριστικό της αγριότητας των δραστών είναι το γεγονός ότι κρέμασαν το σκυλί στα κάγκελα του κήπου.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, απέσπασαν 10.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ, ενώ οι γείτονες δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Ο 33χρονος κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει, ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.