«Δώσε θάρρος στο ΛΟΑΤΚΙ…»: Να παντρευτεί σε εκκλησία θέλει η vegan λεσβία Ντέμη Γεωργίου!

455

Την κατάλυση κάθε ιερού και οσίου επιθυμούν πλέον τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Μετά τη θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου για τους ομοφυλόφιλους, στο στόχαστρο μπήκε και η Εκκλησία.

Συγκεκριμένα, η vegan λεσβία και πρώην παίκτρια του Masterchef Ντέμη Γεωργίου, σε δηλώσεις της για το νομοσχέδιο, εκτιμά πως ήταν σημαντικό να γίνει, ωστόσο δεν βλέπει να αλλάζουν και πολλά πράγματα. Τόνισε δε, πως αυτό που την ενόχλησε, είναι ότι και πάλι δεν της επιτρέπουν να παντρευτεί την σύντροφό της σε εκκλησία, όπως θα ήθελε η ίδια, για να ντυθεί νυφούλα.

«Δεν πρόλαβα να νιώσω μειονεκτικά για τη σεξουαλικότητά μου, γιατί στα 6 μου ήμουν ερωτευμένη με τη δασκάλα μου. Έχασα τον μπαμπά μου νωρίς και με τη μαμά μου δεν ένιωσα ποτέ μειονεκτικά. Ευχαριστώ πολύ για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να παντρευτώ σε εκκλησία, θέλω να ντυθώ νυφούλα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το νομοσχέδιο είναι ένα μικρό βήμα, είναι σαν να μας δίνουν ένα δολωματάκι. Θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό μου, είμαστε καλά και η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο» πρόσθεσε.

Για τη στάση της εκκλησίας, η Ντέμη Γεωργίου είπε: «Πιστεύω, έχω μεγαλώσει μέσα σε εκκλησίες. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα μισό νομοσχέδιο».