Έδεσε το σκύλο του σε παγκάκι με σημείωμα ότι η οικογένειά του τον κακοποιεί

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στο Μεξικό η ιστορία ενός παιδιού και του σκύλου του που βρέθηκε δεμένος σε παγκάκι με ένα σημείωμα.

Το παιδί, από ότι εικάζει η φιλοζωική οργάνωση Mascotas Coyoacan από το ύφος του σημειώματος, έδεσε το σκύλο του σε παγκάκι με ένα σημείωμα που έλεγε ότι η οικογένειά του το κακοποιεί.

«Σας παρακαλώ, σας ζητώ να υιοθετήσετε τον σκύλο και να τον φροντίσετε καλά. Το να αφήσω τον σκύλο μου εδώ πονάει πολύ, αλλά πήρα αυτή την απόφαση γιατί η οικογένειά μου τον κακοποιεί και ήταν οδυνηρό να τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση», έγραφε το σημείωμα.

Η φιλοζωική εκτιμά ότι το σημείωμα που κάνει έκκληση για υιοθεσία γιατί το σκυλάκι κακοποιείται έχει γραφτεί από παιδί ή νεαρό άτομο.

Το σκυλάκι που ήταν σφιχτά δεμένο με το λουρί του στο παγκάκι, είδαν κάτοικοι της περιοχής και ειδοποίησαν τη φιλοζωική. Όταν το πλησίασαν ήταν επιθετικό.

Με μεγάλη προσπάθεια και πολλά λουκάνικα κατάφεραν να το πλησιάσουν και να κόψουν την αλυσίδα που ήταν από το λαιμό του δεμένη στο παγκάκι.

Ο κούταβος δεν άργησε να εμπιστευτεί τους σωτήρες του αφού ένοιωσε ασφάλεια και πνίγηκε στα χάδια τους.

Η ιστορία του παιδιού και του σκύλου του, που συγκίνησε πολλούς φιλόζωους είχε αίσιο τέλος με τον Μπόστον, όπως ονόμασαν το σκυλάκι, να έχει ξεδιπλώσει τον παιγνιδιάρικο χαρακτήρα του αφού σώθηκε από τις άθλιες συνθήκες που ζούσε.

Η ύστατη κίνηση του παιδιού να εγκαταλείψει το σκύλο του γιατί δεν μπορούσε να τον βλέπει να κακοποιείται ήταν μια πράξη υπέρμετρης αγάπης.

Μακάρι το παιδάκι όταν μεγαλώσει και ανεξαρτητοποιηθεί να βρει στο πρόσωπο ενός άλλου σκύλου τον παντοτινό του τετράποδο σύντροφο