Επίθεση με καυστικό υγρό – Κούγιας: Η 38χρονη είναι πολύ σκληρή γυναίκα

Άφαντη παραμένει η 38χρονη η οποία φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στο Ηράκλειο.

 

Οι αρχές ψάχνουν να βρουν τι ακριβώς συνέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έλαβε χώρα το συμβάν με το καυστικό υγρό στο πρόσωπο άνδρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δωμάτιο βρέθηκε το γυάλινο μπουκαλάκι χωρητικότητας 200 ml που περιείχε το καυστικό υγρό, το οποίο εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διευκρινιστεί το είδος ως προς τη χημική του σύνθεση καυστικό υγρό. Για την ΕΛ.ΑΣ η ουσία θεωρείται άγνωστη αν πρώτα δεν αναλυθεί. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ίσως πρόκειται για ένα μείγμα νιτρικού οξέος και βιτριολιού.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε το απόγευμα της Κυριακής ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέφερε πως “ο 36χρονος έχει σημαντικό θέμα και στο μάτι αλλά και στο πρόσωπο γενικά και θα χρειαστεί αρκετές επεμβάσεις, όμως κινδυνεύει να χάσει την όρασή του από το αριστερό μάτι”.

Όσον αφορά τη σύζυγό του που ακόμη αναζητείται είπε πως “μου έχουν πει πως πρόκειται για μία πολύ σκληρή γυναίκα, η οποία τον πίεσε να παντρευτούν με σύμφωνο συμβίωσης για να πηγαίνει στα επισκεπτήρια’ενώ τόνισε πως “ο προηγούμενος σύζυγός της ‘εχει πάρει την επιμέλεια των παιδιών τους”.

Ο κ. Κούγιας είπε ακόμη πως “η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και όταν συλληφθεί η κυρία αυτή θα πάω στην Κρήτη και θα κάνω τις δηλώσεις που πρέπει να κάνω”.