Επίθεση με καυστικό υγρό: “Με την πρόφαση του ομαδικού σεξ, παγίδευσε η 38χρονη το θύμα” λέει ο Κούγιας

Στην επικαιρότητα εξακολουθεί να βρίσκεται η υπόθεση της επίθεσης που πραγματοποιήσε μια 38χρονη κατά του εν διαστάσει συζύγου της, χρησιμοποιώντας καυστικό υγρό, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σε τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας, επανέλαβε ότι σε συνομιλία που είχε με τον 36χρονο στο νοσοκομείο, εκείνος του αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο παγιδεύτηκε. «Ενώ στην αρχή αρνήθηκε να συναντηθεί με την 38χρονη που τον πίεζε, τελικά δέχτηκε να συναντηθεί μαζί της, δεχόμενος τηλεφωνήματα και από μια φίλη της ονόματι «Στεφανία», με την υπόσχεση ομαδικού σεξ» είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας προσθέτοντας πως θα υποβληθεί μήνυση και κατά της «Στεφανίας» για συνεργεία στην επίθεση κατά του πελάτη του, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται και μόνο για το μάτι του θα χρειαστεί να υποβληθεί σε 25 εγχειρήσεις.

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας εξέφρασε την απορία για το πως είναι δυνατόν η 38χρονη, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Νεαπόλεως, να δίνει συνεχώς συνεντεύξεις αναπτύσσοντας την υπερασπιστική της γραμμή, επιτιθέμενη παράλληλα στο θύμα της.

Τι ισχυρίζεται η 38χρονη

Η 38χρονη υποστήριξε, μιλώντας στο Mega, ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε άμυνα, τονίζοντας ότι τη συνάντηση την ζήτησε ο 36χρονος.

«Δεν προκάλεσα καμία συνάντηση… Είχαμε βρεθεί πάρα πολλές φορές, αν ήθελα να του επιτεθώ θα μπορούσα να το έχω κάνει άλλες φορές», είπε, προσθέτοντας ότι όσα ακούγονται για στημένη επίθεση από την πλευρά της είναι «φανταστικά».

Μιλώντας για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, η 38χρονη είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Ένας άνθρωπος 36 χρονών δεν μπορεί να αναγνωρίσει αν στο δωμάτιο είναι η γυναίκα του ή κάποια άλλη; Και αν βλέπει κάποια γυναίκα που δεν θέλει να είναι μαζί της δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη και να φύγει;» ανέφερε η 38χρονη, χαρακτηρίζοντας αστείους τους ισχυρισμούς της πλευράς του 36χρονου.