Εριέττα Κούρκουλου σε Λασκαράκη: «Ακόμη διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας;»

Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε με τα πανέμορφα μαύρα κουτάβια της καθώς η σκυλίτσα της οικογένειας γέννησε. H Εριέττα Κούρκουλου σχολίασε την είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η Πρόεδρος της φιλοζωικής, αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Greek Stray, Εριέττα Κούρκουλου αναδημοσίευσε την είδηση στο προφίλ της και έγραψε: «Δεν την ξέρω την κοπέλα και πραγματικά δεν έχω κάτι εναντίον της αλλά αλήθεια τώρα μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμη διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… σας παρακαλώ πια!»

 

«Ξέσπασε» η Εριέττα Κούρκουλου για τη Λασκαράκη με τα κουτάβια: «Ακόμη διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει...»

Αντέδρασε και η Κατρίνα Τσάνταλη

Και η Κατρίνα Τσάνταλη επεσήμανε στη Βάσω Λασκαράκη: «Είναι πανέμορφα τα κουτάβια όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας. Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς».