Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Σαρώνουν» τις κάμερες για να εντοπίσουν τις κινήσεις της

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από την περιοχή του Κορωπίου, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι το τελευταίο στίγμα από το κινητό της κοπέλας εμφανίστηκε σε κεραία εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας και του Κορωπίου . Παρά τις εκκλήσεις των γονιών της νεαρής κοπέλας να επιστρέψει στο σπίτι της, η Άρτεμις δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Οι άντρες της αστυνομίας ψάχνουν στις κάμερες τις κινήσεις της σε Παιανία και Παλλήνη ενώ παράλληλα προσπαθούν να ερευνήσουν όλες εκείνες τις μαρτυρίες που έχουν φτάσει στο αρμόδιο τμήμα και αφορούν ανθρώπους που πιθανόν να την έχουν δει τις προηγούμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή ο φόβος της οικογένειας της 19χρονης όσο περνούν άκαρπες οι ημέρες, μεγαλώνει, ενώ το κάθε μήνυμα ή στοιχείο που λαμβάνει αφήνουν ελπίδες ότι η Άρτεμις θα εμφανιστεί και θα είναι καλά. Αρκετός κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί με την υπόθεση εξαφάνισης της κοπέλας, ενώ κάποιοι έχουν ισχυριστεί στη Γραμμή Ζωής ότι την είδαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας να περιπλανάται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μαρτυρίες που εξετάζονται από την αστυνομία.

Επίσης γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και με ποιους είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν από την εξαφάνισή της.

Στο φιλικό της περιβάλλον στρέφονται οι έρευνες

Σύμφωνα με τους γονείς της Αρτέμιδος, η κόρη τους εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Φεύγοντας από το σπίτι, ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών στο Κορωπί. Οι γονείς έμειναν ήσυχοι ότι το παιδί τους θα πάει εκεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ και οι Αρχές στρέφονται τώρα προς το φιλικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα είχε γνωρίσει κάποιον μέσω και είχε χωρίσει πρόσφατα από τον 24χρονο άντρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. Ο πατέρας της κάνει λόγο για ένα γλυκό παιδί, συνεσταλμένο και ντροπαλό και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση,