Έξαλλη η Νικολούλη με μήνυμα τηλεθεατή: Το πετάτε για να αποπροσανατολίσετε την έρευνα, να αποδείξετε όσα λέτε

290

«Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη παρακολούθησαν το βράδυ της Παρασκευής οι τηλεθεατές με την παρουσιάστρια να μην κρύβει την ενόχλησή της για ένα μήνυμα που έλαβε.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής έφτασε ένα μήνυμα στο πλατό, που αφορούσε την αρπαγή ανήλικης από ομάδα απαγωγέων και η Αγγελική Νικολούλη απάντησε κατάλληλα.

Το μήνυμα που έλαβε η Αγγελική Νικολούλη

Οι συνεργάτες την Αγγελικής Νικολούλη την κάλεσαν να το διαβάσει, εκείνη κοντοστάθηκε, κοίταξε την κάμερα και είπε εμφανώς ενοχλημένη «Ξέρω ότι, όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέματα με απαγωγή παιδιών, κάτι πάει στραβά και δεν θέλετε την δημοσιότητα. Έτσι; Γίνεται μια εμπλοκή, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ για αυτό που μου λέτε».

Και στη συνέχεια ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη «Θα πάμε τώρα σε ένα διάλειμμα αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι συμβαίνει αυτό! Εντάξει; Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα! Για ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως καταγγέλλεται, από ομάδα ανθρώπων. Γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όχι! Στο Τούνελ όχι. Εντάξει; Σε ένα διάλειμμα θέλω να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε! Πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα».

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ήταν να εμφανιστεί ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό, ωστόσο αποχώρησε λίγο πριν βγει στον αέρα.

«Ήταν και εδώ κοντά μας ο Σπήλιος Κρικέτος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, αλλά δεν ξέρω… δεν συμφωνούσε με την έρευνα; Πίστευε πως όλα τα έχουν κάνει τέλεια; Ήταν ενημερωμένος για την υπόθεση και αποχώρησε, δεν περίμενε ούτε καν να δει το ρεπορτάζ, ενώ γνώριζε από πριν γιατί τα έχουν κάνει όλα τέλεια! Τα στοιχεία δείχνεις και από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα τα βγάζει ο καθένας. Από εδώ και πέρα προσβάλλετε και την εισαγγελέα που είδε ότι δεν έχουν γίνει όλα τέλεια», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε «Αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται».