Το εξώδικο της μάνας και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή της Κουτσελίνη

Εξώδικο στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα» έστειλε η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ δια μέσου της δικηγόρου, Ρόης Παυλέα, αλλά και του ασκούμενου δικηγόρου Σπύρου Χαριτάτου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής το εξώδικο αφορά την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, η κ. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ «υποκινήθηκαν από τους Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας».

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε «ξεσπάσει» κατά του Σπύρου Χαριτάτου, λέγοντας ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα.

Αμέσως μετά την προβολή της καρτέλας με το εξώδικο, η Ζήνα Κουτσελίνη μιλώντας για τη χρόνια φιλία Καραϊβάζ και Χαριτάτου που αναφέρεται στο εξώδικο, είπε: «Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μια φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».