Φιλιατρά: 57χρονη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της

320

Άγρια δολοφονημένη εντοπίστηκε μία 57χρονη γυναίκα στην περιοχή του Γιόλακα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Η γυναίκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρή με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, μέσα στο σπίτι της, σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr.

Το θύμα εντόπισε η αδελφή της, η οποία προηγουμένως έλειπε για λίγη ώρα από το σπίτι.

Οι δύο αδελφές ζούσαν μαζί και ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. Χθες το μεσημέρι η μια από τις δύο πήγε με το αυτοκίνητό της μια εργάτρια που απασχολούσε, στα Φιλιατρά.

Επιστρέφοντας, πριν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκε την αδελφή της νεκρή. Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο στον χώρο του εγκλήματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με αρκετές προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται να γνώριζε τον χώρο και να κινήθηκε αστραπιαία. Δεν έχει όμως προσδιοριστεί ακόμα το κίνητρο: Αυτό της ληστείας απομακρύνεται, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήματα που ήταν σε εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι και τα οποία δεν έλειπαν.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωσης.

Πάντως, πολύ πιθανό είναι οι κινήσεις του να έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι και οι οποίες εξετάζονται από τις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο.

Αναζητείται το όπλο του εγκλήματος

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι αστυνομικοί αναζητούν το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο επέφερε το θανάσιμο τραυματισμό της 57χρονης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης κατάφερε να κινηθεί και να διαφύγει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αν και στον περίβολο του σπιτιού, που είναι περιφραγμένο, υπάρχουν ελεύθερα σκυλιά που οι περίοικοι σημειώνουν ότι αντιδρούν έντονα όταν πλησιάζει κάποιος στο σπίτι.

Σημειώνεται πως τον Απρίλιο του 2013 οι δύο γυναίκες είχαν πέσει θύματα άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι τους, όταν ληστές είχαν εισβάλει σπάζοντας τα παράθυρα. Η αστυνομία είχε καταφέρει να συλλάβει τότε τους δράστες, οδηγώντας στη δικαιοσύνη τρία άτομα αλβανικής καταγωγής.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ που αναζητούν τον δράστη.