Γιάννης Μποσταντζόγλου για Πέτρο Φιλιππίδη: Στα κοριτσάκια ήταν εύκολο να λέει μαλ***** ότι θα τους κόψει την καριέρα

1226

O Γιάννης Μποσταντζόγλου έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στην επανάληψη της σειράς «50-50».

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, δήλωσε υπέρ του ότι επέστρεψαν οι σειρές με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς γυναικών.

«Γιατί να μην επιστρέψουν; Το καλλιτεχνικό έργο δεν έχει να κάνει με το ό,τι έχει κάνει. Καλά θα ήταν ο ρημάδης κι αυτός να μην τα είχε κάνει. Αυτοκαταστράφηκε, αλλά δεν φταίνε και οι άλλοι που είχαν παίξει μαζί του και βγάζουν ένα μεροκάματο, παίρνουν τα ποσοστάκια τους. Γιατί να μην μπορεί ο άλλος να ζήσει το παιδί του, επειδή μπορεί να έχει παίξει μαζί μου και εγώ να έχω βιάσει δέκα κοπέλες;», πρόσθεσε.

Όσο για τον ίδιο, όπως λέει, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Έχω συνεργαστεί, ήταν μια χαρά. Δεν θα μου έλεγε βέβαια ο Φιλιππίδης και τι κάνει στο κρεβάτι του», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε πως κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, ο Φιλιππίδης κάθε άλλο παρά εκρηκτικός ήταν.

«Σε εμάς, δεν ήταν. Παίζαμε με τον Κώστα Καζάκο, σε σκηνοθεσία του Ιορδανίδη, οπότε σε ποιον θα μίλαγε απρεπώς και άσχημα; Δεν τον έπαιρνε. Τώρα με κάτι κοριτσάκια, ήταν εύκολο για τον Πέτρο να λέει μαλ… Ότι θα τους κόψει την καριέρα, δεν θα ξαναπατήσουν στο θέατρο», είπε κλείνοντας.