Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είχα πάρα πολλές προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα»

495

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες ριάλιτι, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του.

Ερωτηθείς σχετικά από την Ελένη Μενεγάκη, ο νικητής του Survivor το 2017, τόνισε ότι είναι πολύ προσεκτικός σε όσα λέει δημόσια για τον εαυτό του.

«Δεν αφήνω να μαθευτούν κάποια πράγματα εάν δεν υπάρχει λόγος.

Με το που ξεκίνησε η προβολή μου από τον καιρό του Survivor μέχρι και σήμερα έχω καταλάβει πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και σίγουρα αυτό δεν θα ήταν ευχάριστο και για τους δικούς μου ανθρώπους.

Για παράδειγμα, να ασχολούνται με τα τα προσωπικά μου συνέχεια , οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες από μόνες τους, δεν χρειάζεται να τις κάνουμε ακόμη πιο δύσκολες», ανέφερε ο «Ντάνος».

 

Σε συνέχεια της συνέντευξης, ο αγαπητός πρώην παίκτης του ριάλιτι, αναφέρθηκε στην ανάμειξή του με την υποκριτική και τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά «Τατουάζ», ενώ αναφέρθηκε και στα χρήματα που του είχαν προσφέρει για επαγγελματικές , λέγοντας:

«Καταρχήν, οποιοσδήποτε αποφασίσει να κάνει κάτι που δεν είναι του αντικειμένου του για τα χρήματα αυτός ξέρει τις ανάγκες του και είναι δύσκολες εποχές. Είχα πάρα πολλές προτάσεις με πάρα πολλά χρήματα και πραγματικά δεν ήξερα γιατί αυτά τα χρήματα να μου δοθούν χωρίς να γνωρίζουν την επιτυχία του εγχειρήματος» και πρόσθεσε:

«Σκέφτηκα ότι δεν θα αισθανόμουν καλά να το κάνω. Προσπαθώ να αισθάνομαι καλά μέσα στις συνεργασίες μου. Δεν είναι πρώτο κριτήριο τα χρήματα».

Τέλος, μίλησε για το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Φύλακας Άγγελος», που αποτελεί πρωτοβουλία δική του και ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός του, που επικεντρώνεται στα κακοποιημένα παιδιά.

Μία από τις δράσεις τους, σύμφωνα με τον ίδιο. είναι η δημιουργία χώρων φιλοξενίας μέσα σε δικαστικά μέγαρα.